Een woning beschermen tegen tocht en water is van grootbelang, maar ook in de industriebouw is het belangrijk om een wind- en waterdicht resultaat te komen. Denk maar aan wat er zou gebeuren, moesten water en wind hun weg vinden tot in uw magazijn of kantoor. Voor sommige materialen is dat zeer nefast, om van de desastreuze gevolgen maar te zwijgen. Daarom dat u uw industrie gebouw best afschermt van water en wind, met de hulp van elastische of kitvoegen en kitwerken.

Jean Umans Kit voegwerken voert kitvoegwerken uit voor woning- en utiliteitsbouw, maar ook voor industriebouw: kantoren, bedrijfshallen, productieruimtes, magazijnen, ...

Kitvoegwerken industriebouw

Ook hier kan u de kleuren van de kitvoegen kiezen. Er kan gewerktworden in de ral-kleuren die hetdichtst aanleunen bij de kleuren van de poorten of ramen van uwgebouw.

Jean Umans Kitvoegwerken kan samenwerken met uw architect, bouwbedrijf of erkendeaannemer.Zij leiden uw project in goedebanen en Jean Umans zorgt ervoor dat de kitvoegwerken perfect uitgevoerdworden. Zo wordt uw bedrijf of magazijn helemaal wind- en waterdicht, wat al weer een verschil maakt in de energie-afrekening.

U gaat een kantorencomplex bouwen of u wil een magazijn neerzetten? Jean Umans bespreekt graag met u de mogelijkheden i.v.m. kitvoegwerken en kitwerken voor industriebouw! Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor een gratis offerte!

Bosbessenlaan 73 - 3910 Pelt - 0479 34 52 17 - BTW nr: BE 0640.513.764
Created by Bezoom