Elke woning heeft wel kiertjes en spleetjes waardoor de wind kan gieren. Het zijn die gaatjes die ervoor zorgen dat uw bestaande of nieuwbouwwoning slecht scoort in een energierapport. Gelukkigis er hiervoor een schitterende oplossing: kitvoegen! Dankzij kitvoegwerken en kitwerken houdt u uwwoning wind- en waterdicht. Het beschermt uw huis tegen vocht koude en insecten. Bovendien zorgen professionele kit voegwerken voor een onopvallende en esthetische overgang tussen ruwbouw en schrijnwerk: een vlotte overgang tussen uw ramen en deuren, en de rest van uw woning dus. Aangezien de weerselementen geen invloed hebben op kitvoegen, blijftde elasticiteit waardoor de duurzaamheid gewaarborgd is!

Jean Umans Kitvoegwerken en kitwerlen plaatst elastische voegen bij ramen en deuren.

Kitvoegwerken ramen deuren

Hierbij kiest hij altijd voor een onopvallende kleur. Zo kan hij werken in de ral-kleuren en kiest Jean een kleur die zodicht mogelijk tegen de kleur van uw raam of deur ligt. Een natuurlijk resultaat dat mooi oogt is waarop u mag rekenen.

Er kan ook gewerkt worden in de kleur van het gevelvoegwerk!

Jean Umans Kitvoegwerken kiest voormateriaal van hoogstaandekwaliteit. Hierdoor gaan de kitvoegwerken langmee en krijgt u dus kwaliteit en waar voor uw geld!

Neem vandaag nog contact op vooreen vrijblijvende offerte voor uw ramen en deuren! Jean Umans Kitvoegwerken en kitwerken, uw kitvoegspecialist in België en Zuid-Nederland!

Bosbessenlaan 73 - 3910 Pelt - 0479 34 52 17 - BTW nr: BE 0640.513.764
Created by Bezoom